Ruimte voor Ontwikkeling

Stervensbegeleiding

Ja, hoe doe je dat? Weten dat je het leven los moet laten om de overgang naar de andere zijde van de sluier te gaan maken. In ieder geval doet een ieder dat op zijn of haar eigen manier, passend bij wie je ten diepste bent.

Ik kan je daarbij ondersteuning bieden. Ik stem me af op jou en wat er nodig is in dat moment. Dat kan een gesprek zijn, een ritueel, stilte in nabijheid, of juist zachtjes klinken: waar jij behoefte aan hebt. Ik kan er voor je zijn voorafgaand aan het stervensmoment om je te ondersteunen in jouw proces van acceptatie en in vrede je leven loslaten. Ik kan er ook voor je zijn tijdens het sterven of erna. Door bij je te waken, als medehoedster van jouw ziel en op die manier contact te maken met jouw ziel en je zo te begeleiden op je reis naar de andere zijde. Ik loop als het ware een stukje met je mee tot waar dat mogelijk en wenselijk is.

In essentie: "Laat gaan wat was, accepteer wat is, omarm wat komt".

Ik ben opgeleid als rouwvrouw door Linda Wormhoudt. Die opleiding ben ik gaan doen nadat ik al een aantal keren door bekenden was gevraagd om hen te ondersteunen in het laatste stukje van hun leven. Dit zijn voor mij ook hele bijzondere, intieme ervaringen geweest.

Ik werk vanuit een sjamanistische basis. Van daaruit kan ik vol-ledig aanwezig zijn in het moment en indien gewenst, mijn heldervoelendheid inzetten.

Een vrijblijvende kennismaking is nodig om te onderzoeken of je een klik met me voelt.