Ruimte voor Ontwikkeling

Sjamanistisch werk

De basiscursus sjamanisme biedt jou in 4 avonden en een ochtend (in de natuur) mogelijkheden en ervaringen om in contact te komen met wat er ten diepste in je hart en ziel leeft en je hierdoor te laten inspireren! De cursus wordt ieder voor- en najaar gegeven. Daarna is er een vervolg mogelijk via de jaartraining, die bestaat uit 8 maandelijkse woensdagen en een afsluitende 2 daagse.

Tijdens een Cacaoceremonie verbinden we ons met de kracht van ons hart en door de werking van de ruwe, onbewerkte cacao ervaren we onze hartsenergie nog sterker. Doorgaans vindt deze Ceremonie plaats met Nieuwe Maan.

In de drum- en klankcirkel drummen en klinken we op een meditatieve manier. We verbinden ons met een thema en volgen aan de hand van dit thema drummend het medicijnwiel. Zo kunnen we naar buiten brengen wat er in onszelf gebeurt of weerklinkt het ritme van de drums in onszelf en werkt op die manier voedend en helend op vele lagen.

In een medicijnwandeling ga je met een vraag op pad en de beelden uit de natuur gaan als een spiegel voor je werken. Een verhelderende wandeling dus.

Een zweethutceremonie is een krachtig reinigingsritueel, waarin je jezelf op verschillende nivo's, zowel fysiek, emotioneel als psychisch opschoont en dat werkt heilzaam en voedend.

Tijdens de Rite of the Womb ceremonie (voor vrouwen) eren en vieren we onze vrouwelijkheid en laten spanningen in onze baarmoeder los.

Ik verwelkom je graag bij een van bovenstaande activiteiten of voor een individueel consult. Dan trek ik 2 uur voor je uit.