Ruimte voor Ontwikkeling

Natuur als spiegel

We gaan in stilte op pad, de natuur in. We starten met een korte meditatie om je aandacht naar binnen te richten en aan te komen op onze plek van dat moment.

Je kunt op pad gaan met een vraag en de beelden uit de natuur gebruiken om meer helderheid te verkrijgen. Er is gelegenheid om tot verdieping te komen via een specifieke opdracht, verbonden met het seizien, waarin we leven op dat moment.

Dit geeft je de ervaring echt tot jezelf te komen, om vanuit je hoofd naar je hart te kunnen gaan. Om je bewust te worden hoe het op dat moment echt met je is. Om je te ontspannen en de helende werking van de natuur en de stilte te ervaren. Om tijd en ruimte te maken om je focus op je binnenwereld te hebben. Zoals de Indianen al deden tijdens hun medicijnwandelingen.

We lopen door het hyacintenbos of door het prachtige natuurgebied Solleveld, een eeuwenoud duingebied tussen bos en zee, waar wilde paarden wonen en schapen grazen.

Data: Oudejaarswandeling op woensdagochtend, 27-12-2023, van 10 tot 12.00 uur. Een terugblik op het afgelopen jaar en een vooruitblik naar 2024. We lopen in de energie van de volle maan die dag.

Plaats: Landgoed Ockenburgh, Monsterseweg 4, 2553 RL Den Haag. Deze ingang ligt aan de weg naar Monster. We verzamelen aan het einde van de parkeerplaats.

Bijdrage: 25 euro.