Coaching

Ik laat me bij het coachen leiden door de zoektocht naar waar, hoe en op welk moment mensen in hun kracht staan en kwaliteit en tevredenheid ervaren in hun werksituatie of persoonlijk leven. Vanuit die ervaring is er een boog te maken naar de situaties, waarin men een belemmering ervaart. De oplossingsgerichte aanpak gaat uit van mogelijkheden, die er op dat moment voor jou zijn en bij jou passen.

Samen brengen we aan het licht (bewust-zijn) wat zich nu nog verborgen weet in je schaduw (onbewust-zijn). Ik ga ervan uit dat iedereen ten diepste weet wat goed is voor hem of haar en dat het belangrijk is om daarmee contact te kunnen maken. Samen bekijken we welke manier van werken het meeste bij jou en je vraag past. Ik kan systemisch en sjamanistisch werken.

Mijn basishouding kenmerkt zich door openheid, empathie en betrokkenheid. Iets is, zoals het is. Dat mag er zijn, zonder etiket of oordeel, van wie dan ook. Ik beschik over een goed analytisch vermogen en een heldere intuïtie, wat ondersteunend is in het proces van wat er nodig is voor jou. Verder werk ik concreet en doelgericht, n.a.v je vraag.

 

"Vertrouwen daagt de ziel uit verder te gaan dan men kan zien".
( William Blake)