Ruimte voor Ontwikkeling

Cursussen en workshops

De basiscursus sjamanisme biedt jou in 4 avonden en een ochtend (in de natuur) mogelijkheden en ervaringen om in contact te komen met wat er ten diepste in je hart en ziel leeft en je hierdoor te laten inspireren! De cursus wordt ieder voor en najaar gegeven. Daarna is er een vervolg mogelijk via de jaartraining, die bestaat uit 8 maandelijkse zaterdagen.

Het systemisch werken brengt doorgaans enorm veel helderheid m.b.t. een vraag. Ik werk met opstellingsdagen, waarbij of de vrouwenlijn of de mannenlijn opgesteld en opgeschoond worden.

Tijdens een Cacaoceremonie verbinden we ons met de kracht van ons hart en door de werking van de ruwe, onbewerkte cacao ervaren we onze hartsenergie nog sterker. Zo mogelijk vindt deze Ceremonie plaats met Volle Maan.

In de drum- en klankcirkel drummen en klinken we op een meditatieve manier. We verbinden ons met een thema en volgen aan de hand van dit thema drummend het medicijnwiel. Zo kunnen we naar buiten brengen wat er in onszelf gebeurt of weerklinkt het ritme van de drums in onszelf en werkt op die manier voedend en helend op vele lagen.

 Ik verwelkom je graag bij een van bovenstaande activiteiten of voor een individueel consult.